2021-01-08 08:09:30• hírek • Bede Emőke

Christmas Look: kihirdették a nagykárolyi sminkverseny nyerteseit

Ahogyan arról a Szatmár.ro is több alkalommal beszámolt, a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ még decemberben meghirdette a Christmas Look nevű, online térben megrendezésre kerülő sminkversenyt, melyre ebben az évben 20 fiatal lány nevezett be.

A verseny első helyét Ioana Mateescu sminkmester és modellje, Giorgiana Iordache modell hódították el, második helyen Lackó Júlia végzett, a dobogó harmadik helyére pedig Festeu Kira állhatott. A negyedik pozíciót Simona Stroe csípte el, Vainachi Vanessa pedig ötödikként zárta a versenyt. E helyezésekről a héttagú zsűri döntött, viszont a Facebookon szerzett reakciók alapján egy közönségdíjas is született, aki nem volt más, mint Hevele Hanna.


„A zsűrit hét, művészeti téren tevékenykedő személy alkotta. Az ítészek által összeállított pontozás alapján öten mondhatják magukat nyertesnek, a hatodik szerencsés nevezőt pedig a közönség elismerései juttatták előre. A díj egy, a Vasile Venig László Fotóklub művészei által összeállított portfólió lesz” – tájékoztatták híroldalunkat a szervezők.


Lackó Júlia


Feșteu Kira​


Simona Stroe​


Vainachi Vanessa​


Hevele Hanna


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: